Άμεσα στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Μάγερ
Η ΑΕΚ έχει «τελειώσει» το deal με την Βόλφσμπουργκ για τον Λόβρο Μάγερ και πλέον, περιμένει άμεσα τον παίκτη στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην προετοιμασία και στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, η άφιξη του διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικού να γίνει την Τρίτη (28/7). Η ΑΕΚ μετά το… all in του Μάριου Ηλιόπουλου κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ για την αγορά του Μάγερ, βγάζοντας από τα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ο 28χρονος άσος, αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο πρώην άσος των Ρεν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έρχεται να αποτελέσει τον υβριδικό μέσο – μεσοεπιθετικό που ήθελε πάση θυσία να βάλει στο τακτικό του πλάνο ο Μάρκο Νίκολιτς για να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που σαφώς έλειπαν. Οι μεταγραφές της ΑΕΚ πάντως δεν σταματούν στον Μάγερ ο οποίος έρχεται για να αποκτήσει ρόλο πρωταγωνιστή στην μεσοεπιθετική ζώνη καθώς θα αποκτηθεί και χαφ που θα έχει ως βασικό του στοιχείο την ένταση.