Logo

Έντονη αντίδραση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα για την έλευση του κυπέλλου πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα Ιωάννινα

Την έντονη αντίδραση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα που θέτει προ των ευθυνών της τη δημοτική αρχή της πόλης για την παραχώρηση δημόσιου χώρου για να έρθει το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ, εκφράζει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της κυανόλευκης ομάδας. Είναι η δεύτερη φορά που παραχωρείται χώρος για κάτι ανάλογο, μετά τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε καν με κάποια ελληνική επιτυχία εκτός συνόρων, αλλά για μία εγχώρια διοργάνωση.

Τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα απαιτούν από το δημοτικό συμβούλιο σεβασμό στην ομάδα της πόλης που διάγει δύσκολες στιγμές, δεν έχει καμία ουσιαστική βοήθεια από αυτό και ζητεί να ανακληθεί οποιαδήποτε άδεια “μας κινήσει το ενδιαφέρον να πάμε κι εμείς μαζικά να δούμε από κοντά αυτό το πάρτυ…”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας συνήθειας, όχι ξενόφερτης, καθώς στο εξωτερικό σέβονται κάποια πράγματα και δεν διακατέχονται από αίσθημα ραγιαδισμού, να σουλατσάρουν τα τρόπαια τους οι «μεγάλοι» και «τρανοί» του ελληνικού αθλητισμού σε πόλεις και χωριά, στήνοντας κακόγουστες φιέστες και περιμένοντας τους ιθαγενείς να περάσουν να θαυμάσουν, χειροκροτήσουν και κραυγάσουν.

Σε μία χώρα που αθλητικοί παράγοντες φαίνεται φυσιολογικό να κατεβαίνουν στο βάθρο να σηκώνουν τα τρόπαια με τους αθλητές, φαίνεται φυσιολογικό να παίζουν σφαλιάρες σε πανελλήνια μετάδοση σε κερκίδες γηπέδων (χωρίς καμία επίπτωση), φαίνεται φυσιολογικό να μπαίνουν με ράλι μέσα σε γήπεδα, φαίνεται φυσιολογικό να μπουκάρουν σε παρκέ με χειρονομίες και φτυσιματα, φαίνεται φυσιολογικό να μπουκάρουν με κουμπούρια σε αγωνιστικούς χώρους και γενικά φαίνονται φυσιολογικά όλα όσα βιάζουν την κοινή λογική….

Σε αυτή τη χώρα λοιπόν ανακαλύψαμε αυτή τη μόδα του «περιοδεύοντος θιάσου» χωρίς να λογαριάζουμε τίποτα και κανέναν.

Άραγε μαζί με τα τρόπαια θα έρχονται και όλοι όσοι φωνάζουν κάθε φορά απο τη θέση της κερκίδας το περίφημο σύνθημα για την τιμή στον Αλή πασά που «απάφτωσε» τις μάνες του κάθε παγουρά; Θα έρχονται εκείνοι που μας φωνάζουν Αλβανούς; Ή μήπως θα έρθουν μαζί εκείνοι που «στέλνουν ευχές» στον ΠΑΣ και στον κάθε παγουρά και σε όλη την πόλη με το γνωστό ”ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ   !!ΑΓΑΠΩ!! ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΑΣ”;;

Απο διοικητικούς θα έρθουν άραγε όλοι εκείνοι που πήραν ολόκληρα γήπεδα δωρεάν, την ίδια στιγμή που εμείς εδώ δεν έχουμε, όχι ιδιόκτητο, αλλα ούτε καν δημοτικό γήπεδο για ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και που την ίδια στιγμή επίσης βγαίνουν με ευκολία σε κανάλια να μας πουν για το πόσο χωράφι είναι το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ;

Τέλος, θα έρθουν άραγε να καλύψουν αυτο το πανηγύρι τα κανάλια και τα sites στα οποία δεν υπάρχει θέση και κάλυψη για τις επαρχιακές ομάδες; Και που οι ομάδες της επαρχίας δεν νικάνε ποτέ αλλά χάνουν οι «μεγάλοι» στα μεταξύ τους ματς;

Για να μην χρειαστεί να μάθουμε ποτέ λοιπόν τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω και για πολλούς περισσότερους λόγους, καλούμε έστω και τώρα, τις δημοτικές αρχές της πόλης να ανακαλέσουν την άδεια για το «επερχόμενο» τέτοιο πανηγύρι της αεκ και να μην επιτρέψει σε καμία άλλη ομάδα πέρα από αυτή της πόλης, να ξανακάνει κάτι αντίστοιχο.

Η πόλη μας έχει ομάδα, έχει τον κόσμο της και έχει την περηφάνιά του, το μόνο που ζητάει είναι να μην υποτιμάται η αξιοπρέπειά του.

Την ίδια στιγμή που η ομάδα της πόλης μας περνάει μία από τις πιο δύσκολες και άσχημες περιόδους. Την ίδια στιγμή που εμείς ακυρώσαμε προπαρασκευαστικές εκδηλώσεις για τους εορτασμούς των 60 χρόνων της ομάδας μας.

Ακριβώς την ίδια στιγμή δίνεται άδεια για ένα τέτοιο χάπενινγκ κάποιας ομάδας – άλλης πόλης και άλλης νοοτροπίας.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους να το ξανασκεφτούν λοιπόν!!! Η πόλη μας, η ομάδα μας και ο κόσμος της ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ και γι’αυτό το λόγο φέρνουμε προ των ευθυνών τους όλους τους αρμόδιους από τη Δημοτική αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μέχρι τον απλό κόσμο.

Επίσης θέλουμε να ξέρουν οι αρμόδιοι πως κάποια στιγμή, αν συνεχιστεί αυτή η φαρσοκωμωδία, θα μας κινήσει το ενδιαφέρον να πάμε κι εμείς μαζικά να δούμε από κοντά αυτό το πάρτυ..!

 

ΠΑΘΟΣ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Το άρθρο Έντονη αντίδραση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα για την έλευση του κυπέλλου πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα Ιωάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: super-fm.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter