Τα ban της FIFA στον ΠΑΣ Γιάννινα αυξάνονται
Στο σημείο που βρισκόταν πέρυσι δείχνει να επιστρέφει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τα ban που επιβάλει η FIFA στην ομάδα συνεχίζονται και έφτασαν τα 5, χωρίς να είναι γνωστό πλέον για ποιους ποδοσφαιριστές μιλάμε μετά απ’ αυτά των Ντεμίρ και Σόρια που γνωστοποιήθηκαν όσο ακόμα ήταν σε εξέλιξη το πρωτάθλημα της Super League 2.
Θεωρητικά η επιβολή ban σημαίνει απαγόρευση μεταγραφών στην “κυανόλευκη” ομάδα εως ότου εξοφλήσει ολοσχερώς τους ποδοσφαιριστές αυτούς, εκτός αν καταφέρει να τους πείσει να αποδεχτούν διακανονισμούς, όταν ήδη αρκετοί από τους περσινούς δεν τηρήθηκαν.
Κατά πάσα πιθανότητα τα ban δεν θα έχουν επιπτώσεις στην ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπως δεν είχαν και για την Λαμία, αφού είναι προς το συμφέρον των ποδοσφαιριστών να ανεβαίνουν γρήγορα σε επαγγελματική κατηγορία οι ομάδες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές για να μπορέσουν να τα διεκδικήσουν μέσω αθλητικής διαδοχής.
Τέτοιες υποθέσεις, αλλά και προσφυγές που γίνονται στην ΕΠΟ, είναι από τις πρώτες υποθέσεις που θα κληθεί να διαπραγματευθεί οποιοσδήποτε θελήσει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας ενδεχομένως και κάποιες μειώσεις αυτών των απαιτήσεων. Τυπικά, πάντως, όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές κατοχυρώνουν στο 100% τα χρήματα που τους οφείλονται.

Το άρθρο Τα ban της FIFA στον ΠΑΣ Γιάννινα αυξάνονται εμφανίστηκε πρώτα στο Super-FM.