Logo

Φερστάπεν: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις τον τίτλο του φαβορί»

Φερστάπεν: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις τον τίτλο του φαβορί»
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την ολοκλήρωση του Γκραν Πρι Αυστρίας, με τον Φερστάπεν να παίρνει την νίκη και τους Μπότας και Νόρις να συμπληρώνουν το βάθρ

Χωρίς να απειληθεί από κανέναν οδηγό, ο Μαξ Φερστάπεν οδήγησε την κούρσα στο Γκραν Πρι Αυστρίας από τον πρώτο έως και τον τελευταίο γύρο, παίρνοντας την 5η νίκη αυτή την σεζόν και την 3η συνεχόμενη.

Μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν ο Βάλτερι Μπότας για λογαριασμό της Mercedes και ο Λάντο Νόρις ο οποίος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα με το μονοθέσιο της McLaren.

Σημειώνεται ότι ο Βρεατανός πιλότος εκκίνησε από την 2η θέση, όμως η ποινή των 5 δευτερολέπτων που του επέβαλλαν οι αγωνοδίκες για το «μπλοκάρισμα» που έκανε στον Σέρχιο Πέρεζ του κόστισε την 2η θέση, γεγονός που δεν παράλειψε να αναφέρει.

Αναλυτικότερα, ο νικητής του αγώνα, είπε:

«Σήμερα ήταν απίστευτο για να είμαι ειλικρινής, το αυτοκίνητο ήταν σε… ράγες! Ήταν πραγματικά ευχάριστο να οδηγώ σε αυτή την πίστα. Ήρθαμε εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο ως το φαβορί, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις τον τίτλο σου.

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε όλους τους οπαδούς στα… πορτοκαλί που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα».

{https://twitter.com/F1/status/1411700798573133827}

Στην συνέχεια ο Φιλανδός οδηγός, τόνισε:

«Είναι ωραίο να είσαι στο βάθρο και πάλι στη δεύτερη θέση. Η McLaren ήταν πολύ γρήγορη σήμερα και πραγματικά ένιωσα την πίεσή της στους τελευταίους γύρους του αγώνα».

{https://twitter.com/F1/status/1411706364842369026}

Τέλος ο Λάντο Νόρις, δήλωσε:

«Ήταν ένας καλός αγώνας - ήταν συναρπαστικό, αλλά είμαι απογοητευμένος, γιατί θα έπρεπε να είμαστε στην δεύτερη θέση. Μπορεί ορισμένα πράγματα να μην ήρθαν όπως τα περιμέναμε όμως το αποτέλεσμα είναι καλό τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα».

{https://twitter.com/F1/status/1411698419396190208}



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter