Logo

Formula 1: Ένας γύρος στην πίστα του Μαϊάμι (vid)

Formula 1: Ένας γύρος στην πίστα του Μαϊάμι (vid)

Δείτε το βίντεοπου αναρτήθηκε απο την Formula 1 και δείχνει πώς θα είναι η πίστα που θα φιλοξενήσει το Γκραν Πρι του Μαϊάμι το 2022.

Η Formula 1 έχει ανακοινώσει την διεξαγωγή ενός ακόμη αγώνα στις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με το Μαϊάμι να μπαίνει στο καλεντάρι από το 2022 και τα σχέδια της πίστας να μοιάζουν εντυπωσιακά.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 5,41 χιλιόμετρα και θα ξεδιπλώνεται από το στάδιο της ομάδας NFL των Miami Dolphins, με την γνωστή ονομασία «Hard Rock Stadium», αποτελούμενη από 19 στροφές, 3 μεγάλες ευθείες, 3 ζώνες DRS προσφέροντας μία ποικιλία επιλογών στα προσπεράσματα.

Το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η F1 δείχνει το πώς θα μοιάζει η πίστα με τα μονοθέσια να φτάνουν ταχύτητες έως και 320 χιλιόμετρα την ώρα, ειδικά στην τελευταία μεγάλη ευθεία πριν την γραμμή εκκίνησης-τερματισμού.

Με την πραγματοποίηση του Γκραν Πρι, το Μαϊάμι θα γίνει η ενδέκατη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες που φιλοξενεί αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά τις Ρίβερσαϊντ, Σέμπρινγκ, Ουότκινς Γκλεν, Λονγκ Μπιτς, Λας Βέγκας, Ντιτρόιτ, Ντάλας, Φοίνιξ, Ινδιανάπολη αλλά και το Ώστιν που παραμένει στο πρόγραμμα της σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

 



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter