Logo

F1: Η επέλαση των Ολλανδών ξεκινά το 2023

F1: Η επέλαση των Ολλανδών ξεκινά το 2023
Το νέο όνομα που έρχεται στην F1 και έχει την υποστήριξη του Μαξ Φερστάπεν.

Εκτός από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, η F1 το 2023 θα υποδεχθεί ακόμα έναν Ολλανδό πιλότο ο οποίος αναμένεται να μπει στην διεκδίκηση βάθρων και να «μπλεχτεί» στις μονομαχίες από το πρώτο Γκραν Πρι. Ο λόγος γίνεται για τον Νικ ντε Βρις πο θα καθίσει στο μονθέσιο της AlphaTauri και θα αγωνίζεται στο πλευρό του νεαρού Ιάπωνα, Γιούκι Τσουνόντα.

Μπορεί τα διεθνή Μέσα να έκαναν λόγο για Ολλανδική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο, όμως πρόσφατα ο ντε Βρις εξήγησε ότι το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και οτν Φερστάπεν είναι πολύ καλό, καθώς είναι φίλοι από τότε που ήταν παιδιά στην πίστα καρτ.

Μιλώντας στο podcast της F1 «Beyond The Grid» εξήγησε: «Γνωριζόμαστε από παιδιά. Έχουμε μεγαλώσει στην ίδια εποχή των αγώνων. Νομίζω πως έχουμε προσεγγίσει το καρτ και τους αγώνες με παρόμοιο τρόπο. Και οι δύο μας έχουμε κάνει ταξίδια με το βαν που οδηγούσε ο πατέρας μας. Σεβόμασταν πραγματικά ο ένας τον άλλον και βλέπαμε ο ένας τον άλλον κάθε Σαββατοκύριακο. Αλλά περιέργως, επειδή ο Μαξ είναι προφανώς δύο χρόνια μικρότερος από εμένα, δεν αγωνιστήκαμε ποτέ ο ένας εναντίον του άλλου. Η Monza ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη φορά στη ζωή μας που αγωνιστήκαμε μεταξύ μας. Κατά ειρωνικό τρόπο, καταλήξαμε ακόμη και ο ένας δίπλα στον άλλο στο grid».

Σημειώνεται ότι ο Νικ ντε Βρις έχει αγωνιστεί σε ένα Γκραν Πρι της F1, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του… αντικαταστάτη, καθώς χρειάστηκε να καθίσει στο μονοθέσιο της Williams του Άλεξ Άλμπον που απουσίασε από τον φετινό αγώνα της Μόντσα στην Ιταλία. Ο Ολλανδός κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση εντυπωσιάζοντας όλους τους φιλάθλους του σπορ, ενώ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους του για το 2023.

«Στο grid ενόψει του αγώνα, ήρθε να με δει και, όπως κάνει ένας μεγαλύτερος αδερφός, με ενθάρρυνε λίγο, κάτι που ήταν πολύ ευγενικό. Ήταν πολύ υποστηρικτικός», συμπλήρωσε.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.gr


Powered by Versicherungsvergleich


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter