Logo

Οι διάλογοι Μαρινάκη με Αλαφούζο και Γκοντσάρεβα!

Στο πρόσφατο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ υπήρχαν αρκετές εντάσεις. Μία από αυτές ήταν όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταφέρθηκε εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, κατηγορώντας τον για τον ρόλο του υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Αλαφούζου.

Τότε πήρε τον λόγο η εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα, και είπε: «Αυτά να τα λέτε όταν ο κύριος Σαββίδης είναι παρών και όχι όταν απουσιάζει!».

Ο Μαρινάκης απάντησε: «Κάλεσέ τον να βγει να του τα πω!».

Η Γκοντσάρεβα επέμεινε ότι δεν είναι παρών και δεν μπορεί να βγει.

Στη συνέχεια, αφού εξαντλήθηκαν όλες οι προσπάθειες του Μαρινάκη να μην ψηφίσει η ΕΠΟ, έφτασε στο σημείο να προτείνει τη διεξαγωγή κλήρωσης για το ποιος θα είναι πρόεδρος την πρώτη σεζόν.

Όμως εκεί προσέκρουσε στην άρνηση του εκπροσώπου της ΕΠΟ, ο οποίος είπε ότι η πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση είναι συγκεκριμένη και προβλέπει τον πρώτο χρόνο να είναι πρόεδρος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τότε ο Μαρινάκης είπε: «Βρες τον Γκαγκάτση και πες του να εμφανιστεί!», αλλά ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ επέμεινε ότι η πρόταση είναι αυτή, δεν αλλάζει και δεν τίθεται σε ψηφοφορία.

Μετά από αυτό ο Μαρινάκης απευθύνθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο και του ζήτησε να συμφωνήσει, ώστε να γίνει κλήρωση. Ο Αλαφούζος του απάντησε με ευγενικό τρόπο: «Κύριε Μαρινάκη, αφού αυτή είναι η πρόταση της ΕΠΟ, να τη δεχθείτε και να προχωρήσουμε».

Τελικά ο Μαρινάκης, παρά τις αρχικές αντιρρήσεις του, τη δέχθηκε, ο Αλαφούζος εξελέγη πρόεδρος και αμέσως μετά προήδρευσε του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter