Logo

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Μυστακίδης τρελαίνει την Ευρώπη και τον… Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ έχει τρελάνει την Ευρώπη με την βόμβα Οσμάν και αυτές που ετοιμάζονται να σκάσουν και όλοι αναρωτιούνται για το πού το πάει ο Αριστοτέλης Μυστακίδης. Εύκολη η απάντηση.

 Όλα αυτά γίνονται για τον Ιβάν Σαββίδη. Να τον εκθέσει στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ ότι δεν βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για το ποδόσφαιρο και σιγά σιγά να δρομολογήσει το αύριο για την ΠΑΕ. Να γίνει, δηλαδή, αυτός το αφεντικό και του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο που έχει στο μυαλό του ο Μυστακίδης είναι να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με το καλημέρα. Αντίθετα, η Ευρωλίγκα είναι στόχος σε ένα με δύο σεζόν το πολύ.

Κι αν τα καταφέρει, ο καθένας μπορεί να καταλάβει την πολύ δύσκολη θέση που θα βρεθεί ο Σαββίδης.

Για τον Μυστακίδη, άλλωστε, έμεινε ο Κωνσταντέλιας που ήταν έτοιμος να πάει στη Γερμανία και για τον Μυστακίδη διέθεσε ο Σαββίδης το απίστευτο ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Ζαφείρη. Αλλά μέχρι εκεί.

Οι κινήσεις που κάνει δείχνουν ότι δεν ξοδεύει πολύ χρήμα. Συν ότι έχει αργήσει στη μεταγραφική ενίσχυση. Αλλά καλό είναι να περιμένουμε.

Σημασία έχει ότι στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ διαγράφεται ένα λαμπρό μέλλον. Θα δούμε αν θα φορέσουν τη φανέλα του ο Βαλαντσιούνας, ο Τολιόπουλος, ο Ντόρσεϊ και οποιοσδήποτε άλλος αστέρας.

Αυτό που μετράει είναι ότι θα δούμε μια νέα ομαδάρα με όλη τη σημασία της λέξης και λογικό είναι να παρασυρθεί – με την καλή έννοια – και ο Αρης που επίσης έχει κάνει πολύ δυνατές μεταγραφές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter