Logo

Σάκοτα: «Είμαστε αισιόδοξοι – Βλέπουμε θετικά την κλήρωση»

Η ΑΕΚ έμαθε τους αντιπάλους της στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League για τη σεζόν 2026-27.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Φάλκο, την Αντβέρπ, αλλά και τη νικήτρια ομάδα από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σχολίασε την κλήρωση, τονίζοντας πως σε πρώτη ανάγνωση είναι θετική, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:

«Όπως έχω ξαναπεί, αναλυτικά να μιλήσεις για τους αντιπάλους μας αυτή την περίοδο δεν είναι το πρέπον. Κι αυτό, επειδή όλες οι ομάδες τώρα “χτίζονται”. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλο όνομα και ομάδες που δεν είναι παραδοσιακές, οι οποίες όμως στην πορεία έχουν μεγάλα μπάτζετ. Όσο τα ρόστερ βρίσκονται υπό διαμόρφωση, καλό είναι να περιμένουμε.

Με την πρώτη ματιά, ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι την κλήρωση τη βλέπουμε θετικά. Έχουμε γλιτώσει τις μεγάλες διαδρομές, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις περιοχές όπου εδρεύουν οι δύο ομάδες που γνωρίζουμε, διότι δεν ξέρουμε ακόμη την τρίτη. Θα πω, λοιπόν, ότι είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία μας γενικότερα…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.gr


Κατασκευή & Υποστήριξη από την Webcenter