Σάββας Πούμπουρας: Αυτό είναι το βίντεο για τα εργασιακά - Οργή στο Twitter

Σάββας Πούμπουρας: Αυτό είναι το βίντεο για τα εργασιακά - Οργή στο Twitter

Σάλος με τον Σάββα Πούμπουρα και το βίντεο για τα εργασιακά που ανέβασε στα social media.

«Δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα» όσοι είναι χωρίς δουλειά εδώ και αρκετούς μήνες, είπε ο Σάββας Πούμπουρας και προκάλεσε οργή και αντιδράσεις. Αυτό είναι ένα μέρος της τοποθέτησης του Σάββα Πούμπουρα για τα εργασιακά σε διαδικτυακή εκπομπή που έκανε.

Ο Σάββας Πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα.

Να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Κάποιος δηλαδή που στέλνει ότι είναι τρομακτικά απελπισμένος και δεν έχει δουλειά για τους τελευταίους 4,5,6,7,8,9,10 μήνες, αυτός ο φίλος που έχει τόσο καιρό άνεργος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα.

Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα με θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν.

Μην κοιτάτε αυτό. Κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία. Από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από το να δείτε πώς δουλεύει μια εταιρεία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε και από εκείνες τις γνωριμίες εκεί μέσα μπορεί να βρεθεί και μια άλλη ευκαιρία.

Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή προσφορά για εργασία; Ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;»

Το hashtag #πουμπουρα είναι πρώτο τρεντ στο Twitter τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες να μην παραλείπουν να σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, τα airpods που φορά.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Carbon Off - Ιωάννινα
Ποδήλατο Γιαννούλη
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Tzimas Home Accessories