SIATARAS

 

 Πωλειται επιχειρηση αρτοποιίας  
     
 Στην Ανατολη Ιωαννινων  απο το 2001, με πληρη εξοπλισμο γιατι την παραγωγη απο την επομενη κιολας ημερα.Αψογη λειτουργια των μηχανηματων και αψογη η κατασταση του πωλητηριου.Δεκτη η επισκεψη καθε ενδιαφερομενου...Μονο πολυ σοβαρες προτασεις...
 .Πληροφοριες στο 6947371996

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είπα στον Θέμη «όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε αφορμή από το νέο music video του Διονύση Σχοινά για να αποκαλύψει ότι …ζηλεύει.

Με Διονύση Σχοινά στο νέο του music video ξεκίνησε σήμερα το «Happy Day». Ο τραγουδιστής στο video πλαισιώνεται από τέσσερα πανέμορφα κορίτσια, στα οποία εστίασαν τα βλέμματά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αν ήμουν Καίτη Γαρμπή και ήξερα ότι αυτά τα δροσερά κορίτσια ήταν στο video, θα ήμουν κι εγώ εκεί. Γιατί είναι διδυμίνα η Καίτη, διδυμίνα κι εγώ…» σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία αποκάλυψε ότι στο γραφείο του άνδρας της, του γνωστού δικηγόρου Θέμη Σοφού, εργάζονται πολλές γυναίκες και πολύ ωραίες γυναίκες.

«Εγώ να σας πω κάτι. Κάποια στιγμή είπα στον Θέμη, “όλο γυναίκες ασκούμενες έχεις, πάρε και κανέναν άνδρα”. Έχει πολύ καλά κορίτσια και ωραία» παραπονέθηκε.

Και στην παρατήρηση συνεργάτη της ότι είδε άνδρες στο γραφείο του, απάντησε: «Τα έχω προσέξει και τα αγόρια. Λες να μη ξέρω τι συμβαίνει στο γραφείο του συζύγου μου; Πλάκα του έκανα».

Κλείνοντας το θέμα, επανέλαβε την αρχική θέση της: «Εγώ πάντως αν ήμουν Καίτη Γαρμπή θα είχα πάει και θα είχα μπαστακωθεί δίπλα στον σκηνοθέτη. Κορίτσια τσαντούλα και από κοντά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 • Εμφανίσεις: 1

«Έχετε δέμα από τα ΕΛΤΑ»: Η πιο πειστική και επικίνδυνη απάτη

«Έχετε δέμα από τα ΕΛΤΑ»: Η πιο πειστική και επικίνδυνη απάτη
Άδειασαν τον λογαριασμό 40χρονου μέσα σε δευτερόλεπτα. Δείτε το email από τα δήθεν «ΕΛΤΑ».

Μία νέα απάτη -και μάλιστα από τις πιο πειστικές και ως εκ τούτου και πιο επικίνδυνες- σαρώνει χιλιάδες λογαριασμούς email τον τελευταίο καιρό, με μήνυμα που δήθεν έρχεται από τα ΕΛΤΑ.

Ειδικότερα, το εν λόγω email αναφέρει ότι έχετε λάβει ένα δέμα το οποίο θα αποθηκευτεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη μέχρι ο χρήστης να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, ένας 40χρονος από το Ρέθυμνο πείστηκε και πάτησε την επιβεβαίωση παράδοσης και αφού πληκτρολόγησε απόρρητα στοιχεία του λογαριασμού του, κατάλαβε ότι οι άγνωστοι κατάφεραν να πάρουν 450 ευρώ από τον λογαριασμό του.

Οι απάτες αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και η ΕΛ.ΑΣ εφιστά την προσοχή των πολιτών, να είναι υποψιασμένοι, να μην εμπιστεύονται άγνωστους και να μην παρέχουν απόρρητα προσωπικά τους στοιχεία σε δήθεν φορείς και τραπεζικά ιδρύματα.

Το email από τα δήθεν «ΕΛΤΑ»

 elta dema

 • Εμφανίσεις: 1

Για κάθε 1€ που επενδύθηκε στο πρόγραμμα #HoMellon η MYTILINEOS επέστρεψε 3,32€ κοινωνικής αξίας

Για κάθε 1€ που επενδύθηκε στο πρόγραμμα #HoMellon η MYTILINEOS επέστρεψε 3,32€ κοινωνικής αξίας
Τα αποτελέσματα δικαίωσαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της MYTILINEOS αφού 29 από τους 50 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν βρει ήδη εργασία, ενώ 7 από αυτούς ζουν πλέον σε δικό τους σπίτι.

Ολοκληρώθηκε ο διετής κύκλος του κοινωνικού προγράμματος της MYTILINEOS «#HoMellon», που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινωνική Επιχείρηση knowl. Το πρόγραμμα είχε ως βασικό σκοπό να συμβάλει στην επανένταξη συμπολιτών μας, που φιλοξενούνταν σε δομές μακράς / βραχείας αστεγίας ή διαβιούσαν σε επισφαλείς συνθήκες, στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια των δύο κύκλων υλοποίησης του προγράμματος συμμετείχαν συνολικά 50 άτομα. Το στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί, ήταν ο συνδυασμός ενεργειών: α) εξατομικευμένης εκπαίδευσης και ανάπτυξης επαγγελματικών και άλλων δεξιοτήτων, β) βελτίωσης της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας τους, και γ) διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, για να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν με αξιώσεις μια θέση στην αγορά εργασίας.

Τα αποτελέσματα δικαίωσαν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της MYTILINEOS αφού 29 από τους 50 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν βρει ήδη εργασία, ενώ 7 από αυτούς ζουν πλέον σε δικό τους σπίτι. 

Η MYTILINEOS, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, προχώρησε στην ανάλυση της κοινωνικής του αξίας, μέσω της μεθοδολογίας Social Return On Investment (SROI)* που η εταιρεία εφαρμόζει συστηματικά για τα κοινωνικά προγράμματα που υλοποιεί, γεγονός που αποτελεί καινοτομία και πρωτοπορία στο χώρο της βιομηχανίας.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανάλυση, η συνολική επένδυση για το πρόγραμμα «#HoMellon», παρήγαγε κοινωνική αξία 222.224 €, με δείκτη απόδοσης SROI ίσο με 3,32:1.

Αυτό σημαίνει πως για κάθε 1 € που επενδύθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, παρήχθησαν 3,32 € κοινωνικής αξίας, αναδεικνύοντας την κοινωνική και οικονομική αξία του τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για το κοινωνικό σύνολο.

Σύμφωνα με την ανάλυση, οι σημαντικές θετικές κοινωνικές επιπτώσεις και κύριες αλλαγές, που βίωσαν οι άμεσα ωφελούμενοι ήταν: η εύρεση εργασίας, η οποία οδήγησε σε αύξηση του ατομικού εισοδήματος, η ενίσχυση των δεξιοτήτων τους για την αντιμετώπιση δυσχερών καταστάσεων, η αύξηση της ανθεκτικότητας τους και γενικότερα η καλύτερη ψυχολογική τους κατάσταση. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιούργησε πολλαπλά οφέλη όχι μόνο για τους βασικούς ωφελούμενους αλλά και για κάθε μέρος που ενεπλάκη στην υλοποίηση του. Μέσα από την έρευνα αποδεικνύεται ότι η συνεχής κατάρτιση, εκπαίδευση αλλά και η ενδυνάμωση αποτελεί αποτελεσματική λύση για την υποστήριξη των αστέγων.

Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Διακυβέρνησης & Αειφόρου Ανάπτυξης της MYTILINEOS, Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Είμαστε πολύ περήφανοι που άλλο ένα κοινωνικό μας πρόγραμμα αφήνει ένα τόσο ισχυρό θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια σύνδεσης της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης με την δίκαιη κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα μας, και θέλουμε το αποτύπωμα μας να συνεχίσει να μεγαλώνει, συμβάλλοντας με συνέπεια στη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και κοινωνικό αποκλεισμό, πέρα από κάθε μορφή διάκρισης».

Το πρόγραμμα «HoMellon» εντάσσεται στις δράσεις Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας  της MYTILINEOS που υλοποιούνται για την «Προώθηση της Άμβλυνσης των Ανισοτήτων», μία από τις έξι βασικές κατευθύνσεις που έχει υιοθετήσει, στο πλαίσιο της συμβολής της στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η «Έκθεση μέτρησης Κοινωνικής Απόδοσης του προγράμματος ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ» είναι διαθέσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.mytilineos.gr/el/viosimi-anaptiksi/dimosieuseis-viwsimis/dimosieuseis-eva/

*SROI: Υπολογίζει την κοινωνικό-οικονομική παραγόμενη αξία ενός προγράμματος ή μιας δράσης. Αφηγείται την ιστορία της αλλαγής “Theory of change” που έχει επιφέρει η δραστηριότητα σε κάθε εμπλεκόμενο, μέσα από τη μέτρηση κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών αποτελεσμάτων και χρησιμοποιεί νομισματικές αξίες για την αποτίμησή τους.
 • Εμφανίσεις: 1

LIVE η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο δευτεροβάθμιας περίθαλψης του υπ. Υγείας

LIVE η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο δευτεροβάθμιας περίθαλψης του υπ. Υγείας
Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. Υγείας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπ. Υγείας «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας», το οποίο καταγγέλλουν οι υγειονομικοί ότι διαλύει το δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ.

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι της Βουλής τη συζήτηση:

 • Εμφανίσεις: 1

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υγειονομικοί - Μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υγειονομικοί - Μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή
Οι υγειονομικοί θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι, έξω από τη Βουλή, κατά του νομοσχεδίου του υπ. Υγείας. Οι υγειονομικοί ζητούν τη στήριξη των πολιτών.

Μεγάλη συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν στη 1 το μεσημέρι, έξω από τη Βουλή, οι υγειονομικοί, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας που ψηφίζεται σήμερα, το οποίο, μεταξύ άλλων, δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς του ΕΣΥ να εργάζονται και στον ιδιωτικό τομέα.

Οι υγειονομικοί εναντιώνονται με όλες τους τις δυνάμεις στο νομοσχέδιο, το οποίο βάζει «ταφόπλακα», όπως λένε, στο ΕΣΥ και ζητούν από τους πολίτες να τους στηρίξουν.  

Οι ενώσεις των υγειονομικών, η ΟΕΝΓΕ, η ΠΟΕΔΗΝ και η ΕΙΝΑΠ, τονίζουν ότι η δημόσια υγεία με το νομοσχέδιο - έκτρωμα της κυβέρνησης δεν θα θυμίζει σε κανέναν τομέα την εποχή που την γνώρισαν οι πολίτες.

Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ η δευτεροβάθμια περίθαλψη, δεν πρέπει γίνει βορά στα χέρια των αρπακτικών ιδιωτών και του κέρδους, αφορά όλη την κοινωνία, καθώς η υγεία είναι ένα δημόσιο και αναγκαίο κοινωνικό αγαθό που πρέπει να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Για το λόγο αυτό  καλεί όλους τους πολίτες να εκφράσουν την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο-ταφόπλακα της δημόσιας υγείας μέχρι την οριστική απόσυρσή του ή την κατάργησή του.

«Η κατάθεση του νομοσχεδίου εκτρώματος, παρά την καθολική καταδίκη του από χιλιάδες νοσοκομειακούς γιατρούς και τα συλλογικά τους όργανα, την ΟΕΝΓΕ, τις μεγαλύτερες Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών, της Αθήνας-Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Αχαΐας, της Ηπείρου, όλων των Ενώσεων της Κρήτης και της Βορείου Ελλάδας, από τα Γρεβενά και την Καστοριά ως τη Θράκη, της Θεσσαλίας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Βοιωτίας, των νησιών του Αιγαίου, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να περάσει δια πυρός και σιδήρου την πολιτική στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων της Υγείας. Την πολιτική που ιδιωτικοποιεί πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία, μετατρέπει την υγεία του λαού σε ακόμα πιο ακριβό εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους και καταδικάζει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ακόμα πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Αυτό υπηρετεί το νομοσχέδιο και όχι τη δήθεν βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, την κάλυψη των κενών και την αύξηση του εισοδήματος των γιατρών. Aυτό υπηρετεί η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για τους γιατρούς του ΕΣΥ, οι οποίοι σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα μπορούν να ασκούν και ιδιωτικό έργο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΟΕΝΓΕ.

Συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας -Αμετακίνητος ο Πλεύρης

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης οι υγειονομικοί προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Υγείας μέχρι το μεσημέρι, ενώ υπήρξε προγραμματισμένη κινητοποίηση έξω από κτήριο. Οι υγειονομικοί παρέμειναν στο υπουργείο Υγείας μέχρι το μεσημέρι.

Ο Θάνος Πλεύρης σε συνάντηση που είχε αργότερα με αντιπροσωπείες της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου, παρέμεινε αμετακίνητος στις θέσεις του.

#ΕΣΥ_για_ολους: Χαμός στο twitter

Το twitter στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών κατά του νομοσχεδίου. Το hashtag #ΕΣΥ_για_ολους βρίσκεται από χθες στα trends της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες χρήστες να εκφράζουν την απογοήτευση και την οργή τους για τη διάλυση της δημόσιας και δωρεάν περίθαλψης για όλους στο όνομα της ιδιωτικοποίησης.

Οι χρήστες μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες, καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα.

{https://twitter.com/EleftheratosD/status/1598216625471488001}

{https://twitter.com/Pedocardio/status/1598142277469483008}

{https://twitter.com/8Patras/status/1598032147037802498}

{https://twitter.com/Themis_sketos/status/1598212849024651264}

{https://twitter.com/bikym_/status/1598182142982365188}

{https://twitter.com/sstahulis1/status/1597848859975520258}

{https://twitter.com/blacktom1961/status/1597914223098875906}

{https://twitter.com/Anarxos_2nd/status/1597943604760432641}

{https://twitter.com/Themis_sketos/status/1597945467366936576}

 • Εμφανίσεις: 1

Κρήτη: «Τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα – Ανείπωτη θλίψη στο νησί

Το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Έμμα, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη, λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας.

Περισσότερα...


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: CNN.gr


 • Εμφανίσεις: 5

Κακοκαιρία Άριελ: «Έφυγε» από την Αττική - Πού «χτυπά» τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Άριελ: «Έφυγε» από την Αττική - Πού «χτυπά» τις επόμενες ώρες
Η κακοκαιρία Άριελ έπληξε όλη τη χώρα με έντονα φαινόμενα. Χάος στην Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχου. Πού «χτυπά» μέχρι το βράδυ.

Τελειώνει το πέρασμα της κακοκαιρίας Άριελ πάνω από την Ελλάδα. Η πιο δύσκολη μέρα ήταν η Τετάρτη, με τις πιο πολλές περιοχές της χώρας να επηρεάζονται από τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες. Σήμερα, η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε την Τρίτη και κάνει λόγο για επτά περιοχές που είναι στο «κόκκινο» σήμερα. 

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, τα ισχυρά φαινόμενα θα λήξουν σήμερα το βράδυ και από αύριο ο καιρός θα είναι αισθητά καλύτερος. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά και σήμερα παραμένουν τα μεγάλα ύψη βροχής, οι μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, η μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και οι κατά διαστήματα θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται τις επόμενες ώρες:

 • Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και τη δυτική και τη νότια Κρήτη μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).
 • Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).
 • Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη (01-12-2022) από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Έκλεισε η Αθηνών - Κορίνθου: Έπεσαν βράχοι

Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου από πτώση βράχων σε δύο σημεία με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα εισόδου προς την πρωτεύουσα, κοντά στην Κινέττα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε, καθώς η τροχαία έσπευσε στο σημείο έτσι ώστε να αποτρέψει τυχόν περαιτέρω προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και πρόσκρουση αυτοκινήτου στον έναν βράχο, χωρίς όμως να αναφέρονται τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη 

Προβλήματα ηλεκτροδότησης και πτώσεις δέντρων προκάλεσε η κακοκαιρία «Άριελ» σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα είναι περιοχές των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού και Θέρμης, ενώ στα σημεία αυτά βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών. Στον Δήμο Θερμαϊκού, λόγω της διακοπής ρεύματος, σημειώθηκαν και προβλήματα υδροδότησης.

Εξαιτίας των δυνατών ανέμων καταγράφηκαν πτώσεις δένδρων στο πολεοδομικό συγκρότημα, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε σε πέντε περιπτώσεις για κοπές.

Σε μία περίπτωση, στην οδό Ολύμπου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δέντρο έπεσε πάνω σε όχημα, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός. Εξάλλου, κάδοι απορριμμάτων έχουν μετακινηθεί από τον αέρα, με τους οδηγούς και πεζούς να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στους δρόμους.

 • Εμφανίσεις: 7

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία – «Άρπαξαν την περιουσία της μάνας μου»
 2. Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια - «Εκδιώχθηκε» ο στενός κύκλος του πατέρα Αντώνιου
 3. Αρνιακός στο CNN Greece: Ποιες περιοχές θα «σαρώσει» η Άριελ - Πού θα πέσει χαλάζι
 4. Maestro: Σπύρος και Αντώνης δίνουν κρυφό ραντεβού στην Αθήνα
 5. Γεωργιάδης: Πτώση τιμών σε πάνω από 200 προϊόντα
 6. Ρέθυμνο: Δάσκαλος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονη μαθήτρια
 7. Το Πεντάγωνο υπέγραψε σύμβαση ύψους 1,2 δισ. δολαρίων για την αγορά συστημάτων αεράμυνας NASAMS για την Ουκρανία
 8. Νέα εξέλιξη με τις ώρες αιχμής ρεύματος 18:00-21:00 από το 2023
 9. Ρέθυμνο: Η τρελή πορεία ενός βαν που πήρε φωτιά εν κινήσει (Βίντεο)
 10. Αυτό είναι το email-απάτη για «επιστροφή φόρου» - Τι πρέπει να κάνετε
 11. Gerald «Jerry» Lawson: To doodle της Google τιμά τον «πατέρα» του gaming
 12. Ντόρα Κουτροκόη: Ξαφνική αποχώρηση από ΣΚΑΪ - Όλο το παρασκήνιο
 13. Συναγερμός στην Ισπανία: Βρέθηκε παγιδευμένος φάκελος σε αεροπορική βάση
 14. Κρήτη: Στις φλόγες τυλίχτηκε όχημα εν κινήσει (vid)
 15. Μητσοτάκης: Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας στις δεύτερες κάλπες

VIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Φροντιστήριο Κλασικό
Carbon Off - Ιωάννινα
Ζιαφέτ' - Τσιπουράδικο και άλλα...
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο