Παύλος Ορκόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)

Παύλος Ορκόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τη γυναίκα του! (ΦΩΤΟ) 03/05/2021
ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παύλος Ορκόπουλος και η σύζυγός του Νίκη Χατζίδου είναι μαζί εδώ και 44 χρόνια και διατηρούν ακόμα και σήμερα μία πολύ τρυφερή σχέση αφού όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν τής αφήνει τρυφερά ραβασάκια σχεδόν κάθε πρωί φτιάχνοντας τον καφέ της. 

Ο «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, δεν θέλησε ποτέ να προβάλλει την προσωπική του ζωή η οποία είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό της συζύγου του Νίκης.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλιότερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο. Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: «Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ»».

Η Νίκη Χατζίδου είναι και εκείνη ηθοποιός και μαζί με τον Παύλο Ορκόπουλο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά που δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ροπή προς τα καλλιτεχνικά όπως οι γονείς τους.

Η κόρη τους στα χνάρια των γονιών της, ασχολείται και αυτή με την υποκριτική ενώ ο γιος τους με τη σκηνοθεσία.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών τους δύο ηθοποιούς στο Κολωνάκι σε βόλτα τους στα μαγαζιά.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: filathlos.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

WebCenter - Smart Internet Solutions
ΗΠΕΙΡΟΣ OIL
Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Ποδήλατο Γιαννούλη