Καλαμάτα: «Ζητήσαμε κλειδάριθμο στην κλήρωση και έγινε αποδεκτό»
Η Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν είχε ζητήσει κλειδάριθμο για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sportstonoto.gr, σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ Καλαμάτα δήθεν “δεν ζήτησε κλειδάριθμο” κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League.
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η ΠΑΕ Καλαμάτα είχε εγκαίρως υποβάλει στη Super League συγκεκριμένο αίτημα χορήγησης κλειδάριθμου, ζητώντας ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της να διεξαχθεί στην Τρίπολη, λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ενώ οι δύο επόμενες αγωνιστικές να είναι εκτός έδρας.
Το αίτημα κατατέθηκε και κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Τάσο Μπούρα. Έγινε αποδεκτό και αποτυπώθηκε πλήρως στην κλήρωση του πρωταθλήματος.
Είναι, επομένως, αδιανόητο να παρουσιάζονται ως “πληροφορίες” ή “αποκαλύψεις” ισχυρισμοί που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπορούν εύκολα να διαψευστούν με μια στοιχειώδη δημοσιογραφική διασταύρωση.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα καλεί όσους ενημερώνουν το κοινό να επιδεικνύουν τον απαραίτητο επαγγελματισμό και σεβασμό στην αλήθεια. Η διασπορά ανακριβών πληροφοριών δεν βοηθά ούτε την ενημέρωση ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα θα συνεχίσει να εργάζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αφήνοντας την πραγματικότητα να απαντά σε κάθε ανακρίβεια».