ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ηπειρωτικα Νεα

2nd Vidra’s Trail 2ος Ορεινός Δρόμος Στο Μονοπάτι Της Βίδρας

Ο  Εξωραϊστικός σύλλογος Σκούπας «Η Αγία Μαρίνα» προκηρύσσει και συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, το Σύλλογο Δρομέων Άρτας, το 2nd Vidra’s Trail.
Το ορεινό τρέξιμο ως δραστηριότητα δεν αποτελεί αναγνωρισμένο άθλημα και ο όρος είναι εντελώς ανεπίσημος αλλά εκφράζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες και μη,και αποτελεί όρο συνεννόησης μιας ολόκληρης κοινότητας. Δεν εντάσσεται σε κανένα άθλημα ή Ομοσπονδία και ως εκ τούτου έχει τους δικούς του, ιδιαίτερους κανονισμούς διεξαγωγής που απηχούν τις απόψεις της διοργάνωσης για το ορεινό τρέξιμο.
Το γεγονός διοργανώνεται με σκοπό την ψυχαγωγία, την προαγωγή της υγείας όσων συμμετέχουν, την ανάδειξη του μονοπατιού της Βίδρας και της ευρύτερης περιοχής.
Ο δρόμος τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
.
1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Δρόμου : Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

2. Αφετηρία – Τερματισμός: Γέφυρα Πλάκας- Γέφυρα Τζαρή

3. Στοιχεία:

Η εκδήλωση περιλαμβάνει 2 διαδρομές

α)Περίπου 15.600μ (399μ υψομ.)
• Ώρα Εκκίνησης: 08:00(πμ)
• Όριο συμμετετεχόντων: 150 άτομα
• Χρονικό όριο: 4 ώρες

β)Περίπου 8.000μ. (133μ. υψομ.)
• Ώρα Εκκίνησης: 07:30 (πμ) 
• Όριο συμμετεχόντων: 300 άτομα
• Χρονικό όριο: 2 ώρες
.
Το μήκος των διαδρομών της εκδήλωσης δεν αντιστοιχεί σε καμιά αναγνωρισμένη απόσταση των αθλημάτων στίβου.

4. Δικαίωμα Συμμετοχής
– Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας
5. Διακρίσεις – Έπαθλα – Ηλιακές κατηγορίες

Ατομικές συμμετοχές:
Έπαθλα επιβράβευσης θα δοθούν στους:
• Τρεις (3) πρώτους της Γενικής Κατάταξης (8.000μ-15.600μ)
• Τρεις (3) πρώτους ηλικίας από έως 39 (8.000μ-15.600μ)
• Τρεις (3) πρώτους ηλικίας 40+ (8.000μ-15.600μ)
– Θα γίνουν ξεχωριστές επιβραβεύσεις σε άνδρες και γυναίκες.
– Οι δρομείς που θα επιβραβευτούν στην γενική κατηγορία δεν θα επιβραβευτούν και στην ηλικιακή τους κατηγορία.


Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν, θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό έπαθλο.
.
Τα έπαθλα των πρώτων, απηχούν την γενικότερη αντίληψη του δυτικού πολιτισμού για την έννοια της επιβράβευσης μιας προσπάθειας, αθλητικής ή μη.
.
6. Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι δηλώσεις για τον 2nd Vidra’s Trail. θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί (με την κατάθεση της αντίστοιχης οικονομικής ενίσχυσης) έως την:   Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019
– εγγραφή μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα μας  www.vidras-trail.gr
7. Αντίτιμο οικονομικής ενίσχυσης

Το κόστος οικονομικής ενίσχυσης είναι:
α. 7 ευρω για συμμετοχή χωρίς μπλουζάκι
β. 12 ευρώ για συμμετοχή με μπλουζάκι
*Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες της γενικής κατηγορίας του 1st Vidra’s Trail  μπορούν να γραφτούν  χωρίς οικονομικό κόστος*
Το κόστος συμμετοχής έχει χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και γενικότερα των εξόδων του συλλόγου.
8. Παροχές
Αριθμός συμμετοχής, chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αναμνηστικό έπαθλο επιβράβευσης, παροχή νερού, αναψυκτικών, σνακ και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό
.
9. Τρόποι Πληρωμής
– Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ GR92 0172 4000 0054 0006 8719 336
Δικαιούχος: ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΠΝΩΝ ΣΚΟΥΠΑΣ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την απόσταση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ : Ακυρώσεις συμμετοχών δε γίνονται δεκτές ούτε επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής.

10. Ιατρική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα υγείας των συμμετεχόντων, οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη, οι δε ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
Οι ομάδες διάσωσης / πρώτων βοηθειών βρίσκονται στο γεγονός για τους ευνόητους λόγους ασφάλειας, όπως και σε κάθε άλλο γεγονός αθλητικού ή μη χαρακτήρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η Διοργανώτρια αρχή δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων , οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανένα συμμετέχοντα  να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Διοργανώτρια αρχή αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των δρομέων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

11. Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.vidras-trail.gr

– Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης/Αποκλεισμού
• Χρονικό όριο αποκλεισμού για τον δρόμο των 15,6 χλμ είναι οι 4 ώρες (λήξη 12:00) και θα γίνει με ηλεκτρονική χρονομέτρηση
• Χρονικό όριο αποκλεισμού για τον δρόμο των 8 χλμ είναι οι 2 ώρες (λήξη 9:30) και θα γίνει με ηλεκτρονική χρονομέτρηση

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τις εγγραφές καθώς και την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων αμέσως μετά το τέλος του γεγονότος έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης.
.
Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες , θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης και τον αριθμό συμμετοχής τους, που παραλαμβάνουν από το Κέντρο Εγγραφών την ήμερα της εκδήλωσης. Οι δρομείς που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

Η χρονομέτρηση γίνεται κυρίως για λόγους ασφάλειας των συμμετεχόντων στο γεγονός. Επίσης για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλούμενων, αυτοί φορούν αριθμούς αναγνώρισης.


Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός πέντε εργασίμων ημερών.

Ο Vidra’s Trail δεν αποτελεί «αθλητικό αγώνα» (race) αλλά «γεγονός αθλητικής αναψυχής» (event), με τους δικούς του όρους, συνθήκες και κανονισμούς διεξαγωγής που μπορεί να προσομοιάζουν με τους αντίστοιχους των αγώνων, δεν απευθύνεται όμως σε αθλητές αλλά σε αθλούμενους φυσιολάτρες, χωρίς επίσημη αθλητική ιδιότητα! Κατά συνέπεια, ούτε το γεγονός αλλά ούτε και οι συμμετέχοντες σε αυτό αντιπροσωπεύουν την έννοια του αγώνα και των αθλητών αντίστοιχα, όπως αυτά ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία (Ν.2725/1999, Ν.4603/2019) αλλά την έννοια του αθλητικού τουρισμού, όπως αυτή περιγράφεται στον νόμο περί «Θεματικού Τουρισμού» (Ν.4582/2018). Ως εκ τούτου, κάθε συσχετισμός του γεγονότος μας με την έννοια του «αγώνα» και των συμμετεχόντων του με την έννοια των «αθλητών», είναι εντελώς αυθαίρετος και θα αντιμετωπιστεί από τη διοργάνωσή μας ως σκόπιμος, δόλιος και κακόβουλος. Η διοργάνωσή μας επιφυλάσσεται για τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου εναντίον εκείνων που θα μας προκαλέσουν οικονομική ή ηθική βλάβη εξαιτίας μιας τέτοιας μεταχείρισης!

Μέτσοβο:Η θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ,οι ευχές και τα παράπονα ..[βίντεο-φωτό]

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μετσόβου σήμερα    στις  12  το μεσημέρι στον πρόεδρο της ΝΔ ,Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές  ,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης , ο βουλευτής του νομού ,Κώστας Τασούλας  ,φίλοι  ,στελέχη της ΝΔ και απλός κόσμος   βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική πλατεία του οικισμού .
Με την άφιξη του κ.Μητσοτάκη   οι πολίτες  τον πλησίασαν   με ευχές για καλή δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα  και επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση του Ιούλη αλλά και με παράπονα   για την εγκατάλειψη της μεσαίας τάξης .
"Ζητάμε να στηρίξετε τη μεσαία τάξη ,του ζήτησε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος ενώ ένας άλλος   του είπε "εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα ψηφίζουμε πρόσωπα " με τον πρόεδρο της ΝΔ να του απαντά "ωραία αυτό θα λες και εσύ ότι ψηφίζεις Κυριάκο"  ενώ απευθυνόμενος στο πλήθος ζήτησε να "βάλουν όλοι μαζί πλάτη"για να έρθει η αλλαγή στη χώρα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πινακοθήκη του Ε.Αβέρωφ  όπου  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε την ιστορία του κάθε πίνακα εκφράζοντας τον θαυμασμό του  για τα ξεχωριστά έργα .
Μετά το πέρας της ξενάγησης στην Πινακοθήκη του οικισμού ακολούθησε στην κεντρική πλατεία ένας σύντομος χαιρετισμός του  στους κατοίκους του Μετσόβου   και βόλτα στις κεντρικές καφετέριες  και την αγορά του Μετσόβου , με τον πρόεδρο  της ΝΔ να ακούει με προσοχή τα παράπονα  των πολιτών  και την ανάγκη  τους για την πολιτική αλλαγή στον τόπο .

Στις τις αποσκευές του  ο Κυριάκος Μητσοτάκης   εκτός από το δυνατό μπουρίνι με σφοδρή χαλαζόπτωση,  που αιφνιδίασε τους πάντες ... πήρε ως αναμνηστικό από το Δήμο ένα φωτογραφικό λεύκωμα και μια γκλίτσα .
Το απόγευμα   θα μεταβεί στην Άρτα και στις 19:30 θα κάνει στάση στις φυτείες ακτινιδίου που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από χαλαζόπτωση  και  θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής.
Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί αύριο στην Πρέζα και την Λευκάδα.

Μέτσοβο:Ιερέας στον Κ.Μητσοτάκη..30 χρόνια μετά τον πατέρα σου ..υποδέχομαι σήμερα εσένα"[βίντεο-φωτό]

Ξεχωριστή στιγμή στη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτακη η στάση του στην εκκλησιά της Αγίας Παρασκευής ,
στο κέντρο του γραφικού οικισμού .
Εκεί     τον υποδέχθηκε  ο ιερέας του ναού και αφού του ευχήθηκε χρόνια πολλά για την ημέρα του θύμισε πως 30 χρόνια πριν είχε υποδεχθεί τον πατέρα του .
Το ενδιαφέρον του προέδρου της ΝΔ τράβηξε το τέμπλο του ναού  κατασκευασμένο από Μετσοβίτες που   χρονολογείται το 1730 ..

Μέτσοβο/Κ.Μητσοτάκης:2 επιλογές στις εκλογές ..στασιμότητα ή άλμα στο μέλλον [βίντεο]

"Θεώρησα  χρέος μου να ξεκινήσω την τελευταία προεκλογική περιοδεία μου από εδώ από το Μέτσοβο που τόσο αγαπώ ,τον τόπο που τόσο αγάπησε και  ο  αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ, ο  άνθρωπος που ανέδειξε τη δημιουργικότητα " σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη ομιλία του στην κεντρική πλατεία του οικισμού , υπογραμμίζοντας πως "αυτή τη δημιουργικότητα καλούμαστε στις επικείμενες εκλογές να ανακαλύψουμε και πάλι ".
Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του  στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρο Καχριμάνη για την πανηγυρική του νίκη ,υποσχέθηκε  αγαστή συνεργασία  με την Περιφέρεια Ηπείρου εφόσον ο λαός αναδείξει νικήτρια τη ΝΔ στις εκλογές.
Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως  το κόμμα της ΝΔ έχει πολλά σχέδια για τους ορεινούς όγκους της Ελλάδας και το Μέτσοβο θα  έχει το ρόλο του "πιλότου" στην υλοποίησή τους .
"Στις εθνικές εκλογές οι επιλογές που έχουμε είναι σαφείς ,ή θα συνεχίσουμε  με τη μιζέρια ,τη στασιμότητα και τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης ή θα κάνουμε ένα τολμηρό άλμα στο μέλλον "  υπογράμμισε μεταξύ άλλων  ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο .

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τις τουρκικές προκλήσεις .

Σε λίγη ώρα   θα ξεκινήσει στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρεία του Αλέξη Τσίπρα ,σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθεί η αξιολόγηση της κατάστασης και ο συντονισμός των ενεργειών ,σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο .

Το απρόσμενο, που συνέβη σε έγκυο στην παραλία του Δρεπάνου...

Μια έγκυος, μαζί με το σύζυγό της, την Κυριακή 16 Ιουνίου, λόγω και της μεγάλης ζέστης, βρέθηκε στην παραλία του Δρεπάνου για μπάνιο. Και αντί να ευχαριστηθεί τις στιγμές, αντιμετώπισε μια δυσάρεστη κατάσταση. Πάτησε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα. Η πρόθεσή της να περάσει όμορφα, της βγήκε ξινή.  Μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, όπου οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν, πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Όμως τέτοια περιστατικά δυσφημούν την παραλία και οι αρμόδιοι οφείλουν να την καθαρίζουν με επιμέλεια, αφού οι πολίτες δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δρούμε ανεξέλεγκτα σε βάρος του περιβάλλοντος. Δεν είναι μόνο οι σύριγγες, είναι και τα γυαλιά. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, συρρέουν εκεί το καλοκαίρι, ας δοθεί μια μεγαλύτερη βαρύτητα στον καθαρισμό της σε καθημερινή βάση, ώστε να είναι ασφαλείς οι λουόμενοι,όπως σημειώνει το τοπικό blog Κάτοψη.

Ο καιρός σήμερα

Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και πιθανώς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 5 και πρόσκαιρα την ημέρα έως 6 μποφόρ.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα τοπικών όμβρων στο ορεινά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Όλγα Γεροβασίλη: «Ούτε η Άρτα ούτε η Ελλάδα θα γίνει το μπλε λάφυρο των νεοφιλελεύθερων αντικοινωνικών σχεδίων» του Κυρ. Μητσοτάκη
 2. «Επιδρομή» χάκερς σε αμερικανικές πόλεις
 3. Καταρρέει το σύστημα νεποτισμού Ερντογάν;
 4. Ικανοποίηση στην Κύπρο για τη στήριξη απέναντι στην Τουρκία
 5. Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα στην Άγκυρα: Κυρώσεις στην Τουρκία αν επιβεβαιωθεί ότι έκανε γεωτρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ
 6. "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ":Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Σύρρου
 7. Μια σεμνή τελετή για τη μάχη των Σουλιωτών στο μνημείο της Βρυτζάχας
 8. ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ-Canyoning στην "Πύλη του Παραδείσου"
 9. ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Έρχεται η ωρα της λειτουργίας του Πολυδύναμου στο Χατζηκώστα και προσλήψεις
 10. Ήπειρος:Κοσμοσυρροή στις παραλίες ,ουρά στα διόδια της Εγνατίας και ..χαλάζι
 11. Ιωάννινα:Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κιάφα Μεγάλη κινητοποίηση της Π.Υ
 12. ΠΡΕΒΕΖΑ- Ταξίδι με το μικρό ξύλινο τρεχαντήρι "Αγιος Σώστης", στον «παραμυθένιο» κόσμο του Αμβρακικού
 13. Ινδός Χουντίνι βούτηξε αλυσοδεμένος στον Γάγγη και δεν ξαναβγήκε ποτέ...
 14. Μέτσοβο-Κυρ. Μητσοτάκης: Στασιμότητα ή άλμα στο μέλλον, το δίλημμα των εκλογών
 15. ΖΑΓΟΡΙ:Στo Φαράγγι του Τοίχου

+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS