Με τη συνδρομή ελικοπτέρου συνεχίζεται η έρευνα για τον 35χρονο

hlias ntrikos

Με την συνδρομή ελικοπτέρου της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζεται η έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Σίδερης Φιλιατών για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου.

Την περιοχή χτενίζουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κανένα ίχνος του νεαρού οικογενειάρχη, που εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής.

  • Εμφανίσεις: 38

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ - Αναγκαιότητα η διαφύλαξη των «θησαυρών» της υπαίθρου

Μεμονωμένο χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του Φορέα το περιστατικό με τη θήρευση αγριόγιδων

 

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας των σπάνιων ζώων που υπάρχουν στην περιοχή, εμφανίζονται οι άνθρωποι του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, κάτι το οποίο απέδειξαν για μια ακόμη φορά, με το περιστατικό της πιθανολογούμενης θήρευσης αγριόγιδων.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Φορέα, θεωρούν πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, που έχει να κάνει μόνο με λαθροθήρες και όχι με οργανωμένους κυνηγούς.
  • Εμφανίσεις: 37

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Συναντήσεις του συνεργάτη του Πρωθυπουργού Ν.Σκορίνη,με φορείς της περιοχής

Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων των Ιωαννίνων,πραγματοποιέι από χθες,στο ξενοδοχείο Olympic,o στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα κ. Νίκος Σκορίνης,στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αναπτυξαικού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθει στα Γιάννενα,το...
---------------EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »
  • Εμφανίσεις: 26

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS