Η Eurobank βραβεύει τους αριστούχους της Ηπείρου

eurobank

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank,ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το 2003 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη τη Ελλάδα.

  • Εμφανίσεις: 17

Ανέλυσε τον ΠΑΣ στους παίκτες του ο Ράσταβατς

Προετοιμασία συνέχειας για την Xanthi FC ενόψει του 6ου φετινού εκτός έδρας αγώνα της στο πρωτάθλημα. Η ξανθιώτικη ομάδα το πρωινό της Τετάρτης δούλεψε πάνω στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (Σάββατο, 15:00) ξεκινώντας με παρακολούθηση βίντεο και ανάλυση φάσεων, ενώ στη συνέχεια, στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις εντολές του Μίλαν Ράσταβατς σε θέματα αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, δεν υπολογίζεται ο Μάκης Μπαξεβανίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμαρά, Μπρίτο και Τριάδης.
  • Εμφανίσεις: 7

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Apple iPhone X slo-mo video
  2. Animoji

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS